Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Welkom bij K&S Diensten

K&S Diensten is een organisatie die vanaf 2004 haar diensten verleent op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging aan zowel de zakelijke als particuliere klanten. In de loop der jaren zijn onze reinigingsdiensten uitgebreid met vele andere specialisaties, zie hiervoor de buttons onder 'Diensten'.

Hoognodige reinigingswerkzaamheden aan uw bedrijfspand, woonhuis, appartement of straatwerk?
Onze reinigingsmedewerkers staan met hun jarenlange ervaring graag voor u klaar! 

Wij bieden een kwalitatief hoogwaardig dienstenpakket met een innovatief karakter. Dit betekent dat wij steeds met creativiteit, durf en ondernemingszin aan een optimalisatie van onze organisatie werken met als doel de gebouwen en gronden van onze opdrachtgevers op professionele wijze helder en fris te maken en te houden.

Van een ieder die binnen K&S Diensten werkzaam is verwachten wij dezelfde mentaliteit, zodat ontwikkeling, groei en perspectief gedurende jaren behouden blijft. Daarom werken
er bij K&S Diensten enthousiaste en gedreven mensen met een passie voor 'fris en helder', en een professionele houding naar zowel degene die de gebouwen bevolken als naar de passanten. Kenmerkend bij ons is de informele en persoonlijke sfeer. De betrokkenheid van de werknemers is groot waardoor de service naar klanten optimaal is.
 

K&S Diensten is een betrouwbare & professionele leverancier voor al uw reinigingswerkzaamheden aan gebouwen en gronden en staat voor: Kwaliteit & Service in reiniging.Submenu:Projecten

Splijtbakweg 98 - 1333 HJ Almere - T 036 547 22 10 - F 036 547 22 11 - E info@ks-diensten.nl
www.ks-diensten.nl - Abn-Amro 57.83.55.205 - G-rekening 99.41.25.100 - BTW NL817993666B01 - KvK 32104311