Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Gevelreiniging

Door diverse oorzaken zoals weersomstandigheden, luchtvervuiling, algen/mos, verf of roetaanslag van verkeer worden gevels vuil.

Er zijn verschillende methodes om uw vervuilde gevel te reinigen. Uiteraard hangt de methode af van de aard van de vervuiling maar ook de ondergrond is hierop van groot belang. K&S Diensten heeft diverse werkmethodes die hier perfect geschikt voor zijn.

Hoogdruk Reiniging 
Hierbij reinigen we de gevel onder hoge druk (mogelijk tot 350barr) bij een temperatuur variërend van 10 tot 102 graden Celsius. Deze methode is zeer geschikt bij een lichte vervuiling, mos of algenaanslag. Indien noodzakelijk kunnen er bij deze methode ook chemische reinigingsmiddelen toegevoegd worden.
Werkwijze K&S Diensten ( gevelreiniging mbv hoogdrukmethode)  
Vraag direct een
vrijblijvende offerte aan ! 

Straal Methode  (lage drukreiniging)
Bij deze reinigingstechniek gebruiken we een straalmiddel, zoals olivine zand, dat wordt gemengd met water. Het stralen gebeurt onder lage druk (slechts 4 tot 5 bar). Door de juiste verhouding van druk, water en straalmiddel in te stellen kunnen wij ervoor zorgen dat de ondergrond geen onnodige schade oploopt. Deze methode wordt ingezet bij zware vervuiling. Het resultaat is niet te onderscheiden van een nieuwe gevel.
Werkwijze K&S Diensten ( gevelreiniging mbv straalmethode)  
Vraag direct een
vrijblijvende offerte aan ! 

Borstelmethode
Deze methode wordt vaak gebruikt bij het reinigen van gevelbeplatingen zoals trespa en damwandprofielen. De gevel wordt gespoeld en gelijktijdig geborsteld met gedemineraliseerd water onder lage druk. Indien nodig kunnen we de dubbelmethode toepassen waarbij voor het spoelen en borstelen de gevel wordt ingespoten met een efficiënt milieuvriendelijk reinigingsmiddel.
Werkwijze K&S Diensten ( gevelreiniging mbv telescopisch wassysteem) 
Vraag direct een
vrijblijvende offerte aan ! 

Meer weten ?
Wilt u meer informatie over deze diensten ?
Klik dan hier en neem direct contact met ons op.  

Projecten

Splijtbakweg 98 - 1333 HJ Almere - T 036 547 22 10 - F 036 547 22 11 - E info@ks-diensten.nl
www.ks-diensten.nl - Abn-Amro 57.83.55.205 - G-rekening 99.41.25.100 - BTW NL817993666B01 - KvK 32104311